Wat eet je bij champagne?
Dit gerechtje kan iedereen maken. Het recept telt slechts 4 hoofdingredienten en het is in een mum van tijd klaar. Een lekkere combinatie als je het serveert met een droge rosé champagne. Zo wordt het gelijk feestelijk!
Champagne babes Experts in champagne
Dit gerechtje kan iedereen maken. Het recept telt slechts 4 hoofdingredienten en het is in een mum van tijd klaar. Een lekkere combinatie als je het serveert met een droge rosé champagne. Zo wordt het gelijk feestelijk!
9 Chefkoks lieten zich inspireren door de vele facetten van de Dom Pérignon rosé. Het resultaat: gewaagde theatrale collectie van gerechten die de verschillende facetten en paradoxen van de Dom Perignon Rosé Vintage 2003 onderstrepen. De DP Rosé 2003 is dan ook de vintage van alle superlatieven en extremen. Bekijk de foto's, lees wat de chefs vertellen over hun inspiratiebron en ga ook aan de slag in de keuken.
Nu is champagne sowieso een wijn met verfrissende kwaliteiten door de fijne zuurgraad en de kleine bubbeltjes, maar binnen het champagnesegment bestaan grote verschillen. Een champagnemerk dat zich heeft gespecialiseerd in een strakke elegante en extra frisse stijl is Gosset. Bij uitstek dus een champagne voor warme zomerse dagen. En vandaar dat we dit merk nu aan je voorstellen. Het werd eens tijd!