Veuve Clicquot Magnum - Brut Yellow Label champagne

Veuve Clicquot

Levertijd: We verzenden je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen.
€99,00
Incl. BTW

Veuve Clicquot Magnum - Yellow Label Brut champagne

Idealiter kies je altijd een formaat champagnefles uit die past bij de gelegenheid. Deze magnum fles van 1,5 liter is geschikt voor een feestje van 4 tot 6 personen. Gelijk aan twee reguliere flessen, maar een magnum staat gelijk zoveel feestelijker op tafel. Daarnaast is dit ook nog eens het ideale formaat voor een champagnefles.

Champagnehuis Veuve Clicquot is traditioneel vooral op de Montagne de Reims georiënteerd wat wil zeggen dat de ruggengraat van hun champagnes wordt gevormd door de Pinot Noir druif. In de blend van deze brut vind je wel 50 procent of meer Pinot Noir wat de kracht van deze champagne verklaard. Andere druiven die zijn gebruikt zijn Pinot Meunier en Chardonnay. Het aandeel reservewijnen in deze blend is wel 35 tot soms 40 procent.

  • Inhoud: 1,5 liter (gelijk aan twee reguliere champagneflessen)
  • Alcohol: 12%
  • Dosage: Brut
  • Hoogte van de fles: 39 cm

Genieten van Veuve Clicquot brut champagne

De Yellow Label (Carte Jaune) brut staat voor de huisstijl van het op 1 na grootste champagnehuis en is dan ook geliefd bij velen. Het is bij uitstek een aperitiefchampagne, lekker droog, maar door zijn kracht en finesse kun je hem gerust doordrinken bij het diner.

Al met al een schitterende champagne voor de connaisseur. Eenen fijne, romige mousse, een mooie balans en een lange afdronk waarin je iets van honing kunt ontdekken.

De Veuve Clicquot Magnum kun je op bestelling online kopen bij Champagne Babes voor een mooie prijs. Let op: deze champagne wordt zonder houten kist geleverd. De grotere formaten (Jeroboam en groter) zitten wel standaard in een luxe houten kist van Veuve Clicquot.

Op zoek naar een grotere fles Veuve?

De grote flessen zijn alleen op bestelling leverbaar. Die formaten worden standaard in luxe houten kist van Veuve Clicquot geleverd.

Inhoud:
1,5 liter 
Alcohol%:
12% 
Dosage:
Brut 
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Champagnekist Magnumformaat
Bestel deze Magnumformaat champagnekist mee met je bestelling als de magnum een cadeau of relatiegeschenk moet zijn. Mooie kwaliteit houten schuifkist.
Meer info » €7,50
Veuve Clicquot Brut Champagne
Veuve Clicquot Ponsardin Yellow Label champagne is een heerlijke en populaire brut champagne. De balans tussen fruitigheid en rokerige tonen is perfect. Geschikt als aperitief.
Meer info » €43,95
Veuve Clicquot Salmanazar
Maar liefst 9 liter van deze verrukkelijke Veuve Clicquot Yellow Label brut champagne. Geleverd in stevige houten champagnekist. Daar kun je mee aankomen bij een feest.
Meer info » €1.095,00
Hulp en advies via 030.260.0918


Champagne Babes is aangesloten bij Webshop Keurmerk


Champagne als relatiegeschenk 2015

Hapjes bij champagne

Champagne nieuws