Moet & Chandon Ice Imperial Champagne

Moet & Chandon

Levertijd: We verzenden zoveel mogelijk dezelfde werkdag en uiterlijk binnen 3 werkdagen. Heb je een deadline? Gewoon eventjes bellen.
  • Bestel 3 stuks voor €47,97 per stuk en bespaar 2%
  • Bestel 6 stuks voor €46,99 per stuk en bespaar 4%
  • Bestel 12 stuks voor €46,50 per stuk en bespaar 5%
€48,95
Incl. btw

Ice Impérial is de eerste "on the rocks" champagne!

Met de Ice Impérial heeft het beroemde champagnehuis Moët & Chandon iets aparts gecreëerd. De Moët & Chandon Ice Impérial is de eerste en enige champagne die je op ijs moet drinken. Normaliter een doodzonde bij champagne, maar deze is er speciaal voor gemaakt. Juist dan komen alle aroma's vrij.

Dit is een aparte andere champagne-ervaring. Een innovatie in champagneland! Gelanceerd in de meest trendy beach clubs van Ibiza, St. Tropez, Miami, Acapulco en Los Angeles is ie nu hier voor jou ook verkrijgbaar.

De Moët & Chandon Ice Impérial is als volgt geassembleerd: Pinot Noir (40-50%), Pinot Meunier (30-40%) en Chardonnay (10-20%). Speciaal geselecteerde reserve wijnen maken de champagne compleet en zorgen voor de intensiteit, rijkheid en constantheid.

Hoe smaakt de Ice Impérial champagne?

Kleur: Diep goud met amber highlights.
Aroma: Intens fruitig, denk aan mango en guave met de finesse van nectarines en frambozen.
Smaak: Als een verse fruitsalade met de zoetheid van caramel en de frisheid van grapefruit. Hinten van gember zijn ook te ontdekken.

  • Inhoud: 75 cl
  • Alcohol: 12%.
  • Dosage: 45 g per liter.

Hoe drink je de Moët & Chandon Ice Impérial het best?

Koel de Moët & Chandon Ice Impérial champagne tot 7 á 8 graden Celcius en serveer hem met 3 ijsklontjes per glas. Bij voorkeur serveer je de Ice Impérial champagne in grote glazen zodat het ijs alle ruimte krijgt, de aroma's binnen het glas blijven en de smaak optimaal tot zijn recht komt. Bijpassende witte champagneglazen kun je, mits voorradig, online bestellen bij Champagne Babes (NB de glazen zijn momenteel niet leverbaar).

Op deze stijlvolle fles vind je een QR code met mixsuggesties voor een heuse champagneparty. Combineer de champagne eens met muntblaadjes, limoen, grapefruit, komkommer, gember of (bevroren) rood fruit zoals aardbeien en framboosjes.

Moët & Chandon Ice Impérial champagne is in Nederland te koop tegen een mooie prijs bij Champagne Babes.

Omdat deze champagne een echte zomerchampagne is zijn de aantallen gelimiteerd wanneer de temperatuur buiten daalt. De staffelkorting is daarom alleen geldig in het seizoen.
Inhoud:
75 cl 
Alcohol%:
12% 
Dosage:
Demi sec 
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Moet & Chandon Ice Impérial Champagne met glazen
Moët Ice champagne met 2 witte Ice Impérial glazen (van acryl). Haal Ibiza en Saint Tropez naar je achtertuin.
Meer info » €82,95
Moet & Chandon Ice Impérial Glazenset
Gezien in de hippe beachclubs! Witte goblets van acryl voor praktisch genieten in stijl. Je koopt de Moët & Chandon Ice Imperial glazenset. Let op: gelimiteerd en op=op.
Meer info » €34,95
Hulp en advies via 030.260.0918


Champagne Babes is aangesloten bij Webshop Keurmerk


Hapjes bij champagne

Champagne nieuws